lauantai 8. helmikuuta 2014

Pienet asiat ilostuttaa

Nyt toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja kävin laitatuttamassa ripsipidennykset. Testasin samalla Roccabellan, jossa olin ajatellut käydä myös kaunistautumassa hääpäivänäni.

Ensinnäkin tykästyin Roccabellaan kovasti, ripseni laittanut Päivi oli tosi mukava ja osasi hommansa todella ammattitaitoisesti. Hommassa meni 1½ tuntia ja ripsistä tuli aivan ihanat! Päivi osuvasti sanoi, että "Tykästyt näihin varmasti ja uskon, että jäät kyllä koukkuun", ja niinhän tässä taitaa käydäkin. Eihän omat ripset näytä tällaisten jälkeen ripsiltä ollenkaan! :D


Kyselin samalla työn ohessa paikan hääkampauksista ja -meikeistä ja sain heti vastaukseksi onnistuneen mainospuheen. En tarvinnut enempää vakuutteluja, ja varasin lopuksi ajan elokuulle. Uskon, että Roccabellassa toiveitani todella kuunnellaan ja osataan tehdä semmoisia juttuja, joita olen pyöritellyt mielessäni. Laitettiin kysymysmerkillä myös sulhasen ehostus, josta lupasin keskustella kotona Tuomaksen kanssa. En vielä tiedä, onko pieni tasoitus ja kiillon minimoiminen äijän egolle liikaa, mutta jätin ajatuksen kytemään. Samalla saisi laitettua myös hänenkin tukkansa täydellisesti, eikä tarvitsisi hänen itse hääpäivän aamuna stressata peilin edessä hiuslakka ja -vahahöyryissä. Hyvä huomio nimittäin sekin, että morsiamen laittauduttua tosi nätiksi, niin olisi sääli, jos sulhanen olisi valokuvissa kirkkaanpunainen ja kiiltävä. Heh.

Näin ne pienet asiat nostavat mielialaa ja tekevät itsevarmemmaksi! Vaikka aika paljon saa taas jokseenkin pinnallinen ihminen maksaa hyvästä mielestään... Uskon kuitenkin, että tämä on nyt rahan ja vaivan arvoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti