sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Häämessujen antia

Tänään kävin Turun häämessuilla Caribiassa, seuranani äitini, kaasoni eli paras ystäväni, tuleva anoppini sekä tuleva kälyni. Messut eivät ehkä täysin vastanneet odotuksiani, sillä juuri ne palvelut, joita ei meidän häihimme ole vielä hommattu, puuttuivat myös messujen esillepanijoiden kaartista. Paljon oli tarjolla pitopalveluita, juhlapaikkoja ja hääpukuja - kaikki sellaisia asioita, jotka meiltä jo löytyvät.
Jäin kaipaamaan enemmän ideoita mm. koristeluun, kukka-asetelmiin ja palveluntarjoajia hääauton vuokraamista varten. Mutta kokemus oli kuitenkin hyvä ja tarttui sieltä mukaan muutamia ideoita!

Esitteitä on nyt ainakin joka lähtöön.
Ensimmäiseksi messualueelle saapuessamme ajauduimme MBakeryn standille. Varaamaamme pitopalveluun kuuluu jo tilaustyönä tehty kakku, mutta ideoita juuri meille sopivaan kakkuun on tietysti mukava kalastella. Ja kuinkas sattuikaan, heillä oli esillä upea väriteemaamme sopiva vaihtoehto! Äiti ja anoppi hihkuivat melkein yhteen ääneen minua katsomaan sitä ja ilmoittivat esittelijällekin kakun olevan aivan minun näköiseni. Hyvinpä rouvat minut tuntevat! :)

Päällyste oli muistaakseni marsipaania. Hienoihin juttuihin ihmiset pystyy!
Olen ottanut tehtäväkseni myös katsella vaihtoehtoja Tuomaksen puvun suhteen, hän kun ei erityisen innokkaasti pukuja ole vielä etsiskellyt... :D Messuilla ei mitään sopivaa kokonaisuutta osunut silmiin, mutta pieniä palasia kylläkin. Haluaisimme siis Tuomaksen puvussakin näkyvän valitsemamme väriteema, eli mustaa ja tummanpunaista. Taannoin kävelin Tuureporinkadulla Pukuvuokraamo Sanelman ohi, ja näin ikkunassa erittäin varteenotettavan vaihtoehdon, joten etsin kyseisen liikkeen standin käsiini myös messuiltakin. Standi oli pieni, eikä esittely ollut kovin kummoista, mutta esillä olevasta liivivalikoimasta löysin heti silmääni miellyttäviä kuoseja!

Pukuvuokraamo Sanelman liivikuoseja.
Messujen jälkeinen fiilis on nyt aika pökertynyt. Päässä jyskyttää ja ajatuksia tuntuu olevan niin paljon, ettei niissä pysy oikein perässäkään. Onneksi ei tarvitse näitä kekkereitä järjestää yksin, ja esimerkiksi tulevalla anopilla tuntuu olevan tosi hyviä ja tarkkoja näkemyksiä muun muassa koristeluista ja juhlien ilmeestä. Ideoita täytyy nyt vaan ihan oikeasti alkaa työstämään ja pyörät laittaa kunnolla pyörimään. Enää reipas 200 päivää aikaa!

Ps. Vaihtelun ja latvojen huonokuntoisuuden vuoksi pätkäisin sitten pari viikkoa takaperin tukkani, joten kampausideatkin menevät ilmeisesti uusiksi. :D Ettei vaan kävisi liian helpoksi tämä suunnittelu... Kyllähän tuo tuosta taas kasvaa, ja jos nyt ihan välttämättä haluan pidemmän tukan häihin niin lisäpituuttakin saa nykyään huijattua aika helposti.
Ulkonäköasioihin liittyen varasin nyt myös ajan ripsienpidennykseen, että kokeillaanpa nyt sitten sitäkin! Tulee samalla tsekattua se paikka, johon haluaisin mennä hääpäivääni varten kaunistautumaan. Niistä fiiliksistä lisää tuonnempana!

Uusi tukka.


2 kommenttia:

  1. Mäkin ihmettelin koristeluideioiden vähyyttä, Jyväskylän messuilla kun oli huomattavasti vähemmän esittelijöitä, mutta koristelu- ja kattausideoita tuli kyllä runsaasti :O

    Me myös ihailtiin tota kakkua ja ajattelinkin että sopis muuten teille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, outoa oli kyllä. Jälkikäteen tulin siihen tulokseen, että messuista olis ollut mulle paljon enemmän hyötyä, jos olisin käynyt jo viime vuonna, nyt oli vähän niinku "liian myöhästä" :D

      Hehe, kiva että muidenkin mielestä kakku sopeis meille! Varmaan tossa hiihtoloman aikana mennään piipahtamaan siellä pitopalvelussa, katsotaan sitten mitä tädit on siellä mieltä meidän kakkuhaaveista!

      Poista