maanantai 10. maaliskuuta 2014

Imperialin lumoissa

Wau.
Nyt olen aivan ällikällä lyöty.

Kävimme tänään katsomassa hääautoamme. Oli siis isäni tehtävä autoista paljon tietävänä herrana katsoa joku sopiva auto, jonka voisi vuokrata häitämme varten. Viime viikolla isi soitti ja sanoi, että menepäs katsomaan netistä tällainen sivu ja katso sieltä joko Cadillac Fleetwoodia tai Crown Imperialia. Tuomaksen kanssa yhteistuumin hakeuduimme kyseiselle nettisivulle ja olimme täysin myytyjä heti nähtyämme Imperialin kuvat.

1956 Crown Imperial Limousine C-70
Kuvat omistajan omilta nettisivuilta
Sovimme tapaamisen auton omistajan, Tapani Vesasen kanssa. Kuulosti alun alkaenkin mahdottoman hyvältä, että mies todella halusi tavata meidät vielä kasvotustenkin kertoakseen meille lisää autosta ja sopiakseen kanssamme käytännön asioista. Alkuodotuksemme hyvästä palvelusta maksimoituivat MAHTAVAAN palveluun, sillä tämä Tapsa todella osasi hommansa. Hän kertoi meille auton historiasta ja sen alkuperäisestä käyttötarkoituksesta, josta en nyt tähän hätään muista puoliakaan, mutta aika historiallinen kaara on kyseessä!


Omistautunut autoharrastaja kaikenkaikkiaan.

Äidin kanssa iloisena.
Tapaamisesta jäi ihan mieletön fiilis. Palvelu oli ensiluokkaista ja luottamus palveluntarjoajaan muodostui helposti. Me saadaan häihin ihan törkeän hieno auto! En olisi koskaan villeimmissä unelmissanikaan uskonut pääseväni tällaisen helmen kyytiin. Tämä on taas yksi asia, joka tekee elämäni tärkeimmästä päivästä vielä vähän ainutlaatuisemman ja täydellisemmän.



KIITOS ISI,
OLET PARAS JA IHANIN.
TEHTÄVÄ SUORITETTU.

3 kommenttia: